Zonnebrillen

NicO-Optiek - Zonnebrillen - Sunglasses - Op sterkte - Aalsmeer - Kudelstaart

Trendy en tijdloze zonnebrillen van hoge kwaliteit

Een zonnebril moet niet alleen mooi staan, het moet ook uw ogen goed beschermen tegen het felle zonlicht en UV-stralen. Bij NicO-Optiek in Aalsmeer hebben we een ruime collectie zonnebrillen van verschillende merken. En we hebben verschillende soorten zonneglazen om in een montuur naar keuze te plaatsen. Bezoek onze winkel in Aalsmeer-Oost voor de zonnebril die perfect bij u past, bij uw ogen én bij uw smaak!

Mooie zonnebrillen voor elke smaak

Wilt u gewoon een hele mooie zonnebril, ook als u normaal geen bril draagt? Kom dan snel eens langs. Bij ons heeft u de keus uit veel merken zonnebrillen. De collectie varieert regelmatig dus u vindt hier vast uw perfecte zonnebril.

Maatwerk: zonneglazen voor elk montuur

Wist u dat wij ook zonnebrillen op sterkte maken? Van vrijwel elk montuur kunnen wij een zonnebril maken; door daarin zonneglazen te zetten. Deze zonneglazen kunnen op sterkte zijn, met een leesdeel of gewone gekleurde glazen. Ziet u een mooi montuur in onze collectie brillen? Dan maken wij, als dat mogelijk is, daarvan graag voor u een zonnebril!

NicO-Optiek - Liu Jo - 2024 - Zonnebrillen

Zonnebrillen voor brildragers

Draagt u normaal gesproken een bril? Dan maken wij voor u een zonnebril op sterkte. Met enkelvoudig glas, voor veraf of dichtbij, of een multifocale zonnebril. En wilt u uw gewone bril ook als zonnebril gebruiken, dan zijn er verschillende meekleurende glazen verkrijgbaar. Deze glazen op uw sterkte reageren op UV-straling. Bij fel zonlicht wordt uw bril dus een stuk donkerder en beschermt daarmee uw ogen.

Nieuwe zonnebril besteld? Zo werkt het!

Heeft u een nieuwe zonnebril uitgekozen? Dan kunt u die direct meenemen tenzij u nog zonneglazen op de juiste sterkte of in de juiste tint daarin nodig heeft. In dat geval moeten die glazen besteld worden en daarna in uw zonnebril geplaatst. Uw zonnebril is dan meestal 1 tot 2 weken na bestelling klaar. We laten het u weten als uw bril klaarligt. U kunt deze komen ophalen wanneer het u uitkomt, een afspraak is niet nodig.

Afspraak nodig?

Wij werken veelal op afspraak zodat we voor elke klant voldoende tijd hebben. Maar, u bent altijd welkom om langs te komen. Als het kan helpen we u direct en anders maken we een afspraak.

 Afspraak nodigZonder afspraak
Montuur uitzoeken 
Bestelde zonnebril ophalen 
Zonnebril kapot √ *
Oogmeting 
Glasadvies 
Schoonmaken van zonnebril 
Afstellen zonnebril 

* Reparatie kan niet altijd meteen, afhankelijk van het defect

Afspraak nodig?

Wij werken veelal op afspraak zodat we voor elke klant voldoende tijd hebben. Maar, u bent altijd welkom om langs te komen. Als het kan helpen we u direct en anders maken we een afspraak.

Op afspraak

  • Oogmeting
  • Glasadvies

Zonder afspraak

  • Montuur uitzoeken
  • Bestelde zonnebril ophalen
  • Kapotte zonnebril
    * Reparatie kan niet altijd meteen, afhankelijk van het defect
  • Schoonmaken van zonnebril
  • Afstellen zonnebril
Porsche Design - Zonnebrillen

Zonnebrillen bij NicO-Optiek in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan gaat u naar NicO-Optiek in Aalsmeer. Hier vindt u vast een kwalitatieve zonnebril voor het komende seizoen. Kom snel langs, ons team staat voor u klaar!

Veelgestelde vragen over zonnebrillen

Op veel vragen over zonnebrillen geven we hier op onze site al antwoord. Check daarom snel onze veelgestelde vragen. En staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Kom dan gerust naar onze winkel, we staan voor u klaar!

populaire merken zonnebrillen

Dior
Dolce & Gabana
Liu Jo
Maui Jim
Porsche Design
Ray Ban