Hooroplossingen

NicO-Optiek - Homepage - Hooroplossingen - Oticon - Real Earshot miniRITE

Hooroplossingen bij NicO-Optiek

Ook voor hooroplossingen op maat kunt u terecht bij NicO-Optiek. Waar u ook voor kiest, bij ons bent u verzekerd van goede zorg voor uw gehoor. Onze STAR geregistreerde audicien en de audiospecialist staan voor u klaar.

Hoortoestellen

Hoortoestellen zijn er in allerlei varianten. Natuurlijk om het gehoor te verbeteren of gehoorverliezen te versterken. Hoortoestellen kunnen ook worden ingesteld voor ruisonderdrukking, zoals bij tinnitus (oorsuizen).

Gehoorbescherming: maatwerk en voor elke situatie

Met gehoorbescherming zorgt u extra goed voor uw gehoor. Of dat nu voor uw werk is of om in uw vrije tijd te gebruiken, wij maken gehoorbescherming op maat en afgestemd op uw wensen en situatie. Voor werk, festivals, slapen en zwemmen, u kunt hiervoor altijd een afspraak maken bij onze audicien of audiospecialist.

Een hoortest nodig? Zo gaat dat!

Om een hoortest te laten doen, maakt u eerst een afspraak. Onze audicien werkt volgens planning zodat er altijd voldoende tijd en aandacht is voor elke klant en we iedereen goed kunnen helpen. Voordat u op de eerste afspraak komt, willen we graag weten of uw oren schoon (vrij van overtollig oorsmeer) zijn. Dit kunt u laten nakijken bij de audicien, audiospecialist of de doktersassistente. Uw afspraak met de audicien begint met een kennismaking en (medisch) vraaggesprek. Vervolgens wordt de gehoortest bij u afgenomen. De afspraak duurt in totaal ongeveer 90 minuten.

Hoortoestel nodig, wat nu?

Blijkt uit de hoortest dat u een hoortoestel nodig heeft, dan krijgt u van onze audicien eerst hoortoestellen mee op proef. Zo kunt u deze rustig uitproberen en ervaren of de toestellen voor u een goede oplossing zijn. De proefperiode bedraagt zo’n 8 weken.

NicO-Optiek - Hooroplossingen - Oticon - Play PX - Kinderen buitenspelen

Hoortoestellen en zorgvergoeding

Vanuit de basisverzekering heeft u eenmaal per 5 jaar recht op 75% vergoeding van de totaalprijs van uw hoortoestel. Bent u ook aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat u een deel van de eigen bijdrage vergoed krijgt.

De hoortoestellen worden door de verzekeraars ingedeeld in 5 categorieën. De categorie wordt bepaald door de resultaten van de gehoortest en de daarbij behorende vragenlijst. Er zijn ook hoortoestellen die buiten de categorieën vallen. Dit zijn de meest geavanceerde hoortoestellen en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. In veel gevallen heeft u dan recht op fiscale aftrek (bijzondere ziektekosten).

Let op: om voor verzekering in aanmerking te komen moet men een minimaal hoorverlies hebben van 35 Db op het beste oor.

Als uw hoortoestel niet, of niet meer goed werkt

Als uw hoortoestel niet meer goed werkt of helemaal niet functioneert, kunt u het beste op maandag, dinsdag of woensdag langskomen. Op die dagen is de audicien aanwezig. Wij gaan kijken of het direct te verhelpen is. Zo niet dan kunnen we een afspraak voor u inplannen met de audicien.

Afspraak nodig?

Onze audicien werkt uitsluitend op afspraak zodat er voor iedereen genoeg tijd is. Sommige problemen kunnen we wel direct voor u oplossen. Kom dus gerust langs in onze winkel aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer.  

Afspraak nodig *Zonder afspraak
Hoortest
Hoortoestel ophalen
Hoortoestel werkt niet goed√ *)2
Nieuw filter plaatsen in hoortoestel
Hoortoestel werkt niet meer samen met mobiele telefoon
Zwemdoppen aanmeten
Gehoorbescherming aanmeten
Slaapdoppen aanmeten

*) Let op: de audicien werkt op maandag, dinsdag en woensdag en soms op zaterdag. Afspraken kunnen alleen op deze dagen ingepland worden.

*) 2 Afhankelijk van het defect verhelpen we het direct of maken we alsnog een afspraak bij de audicien

Afspraak nodig?

Onze audicien werkt uitsluitend op afspraak zodat er voor iedereen genoeg tijd is. Sommige problemen kunnen we wel direct voor u oplossen. Kom dus gerust langs in onze winkel aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer.  

Op afspraak

  • Hoortest
  • Hoortoestel ophalen
  • Zwemdoppen aanmeten
  • Gehoorbescherming aanmeten
  • Slaapdoppen aanmeten

*) Let op: de audicien werkt op maandag, dinsdag en woensdag en soms op zaterdag. Afspraken kunnen alleen op deze dagen ingepland worden.

Zonder afspraak

  • Hoortoestel werkt niet goed
    * Afhankelijk van het defect verhelpen we het direct of maken we alsnog een afspraak bij de audicien
  • Nieuw filter plaatsen in hoortoestel
  • Hoortoestel werkt niet meer samen met mobiele telefoon
Nico-Optiek - Audicien - Hooroplossingen - Gehoorbescherming - Hoortoestellen - Aalsmeer - Kudelstaart

Hoortoestel nodig? Ook daarvoor gaat u naar NicO-Optiek!

Heeft u een hoortoestel nodig of wilt u een hoortest laten uitvoeren? Kom dan naar NicO-Optiek in Aalsmeer en maak een afspraak. We zijn STAR-gecertificeerd en staan voor u klaar met veel persoonlijke aandacht en een deskundige aanpak.

Veelgestelde vragen over hoortoestellen

Heeft u vragen over hoortoestellen? Veel antwoorden vindt u hier al op onze site. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Kom dan langs in onze winkel en we helpen u graag verder.

populaire merken hoortoestellen

Bernafon
oticon
Starkey
Unitron
Widex