Werken bij opticien, audicien – NicO-Optiek, Aalsmeer

Werken bij een opticien/audicien?

NicO-Optiek Aalsmeer - Opticien - Audicien

Zie jij werken bij een opticien wel zitten?

NicO-Optiek is een zelfstandige opticien en audicien in Aalsmeer-Oost waar we onze klanten het allerbelangrijkste vinden. En dat laten we ze merken. Want behalve vakmanschap is een persoonlijke aanpak en volop aandacht voor onze klanten, bij ons de normaalste zaak van de wereld. Zie jij het wel zitten om ook bij zo’n kwalitatieve en sociale opticien te werken? Dan hebben wij misschien wel een baan voor jou!

Ons vak

Het vak van opticien en audicien is boeiend, veelzijdig en heel sociaal. Naast dat we dagelijks met en voor onze klanten bezig zijn, besteden we ook veel aandacht aan de medische en technische aspecten van ons vak. En natuurlijk zijn er ook altijd licht-administratieve werkzaamheden. Ons team bestaat uit enkele opticiens /contactlens specialisten, een audicien en verschillende assistenten en winkelmedewerkers. Een leuk, divers team waar ook jij deel van kunt uitmaken!

Werken bij opticien, audicien – NicO-Optiek, Aalsmeer - Meting in winkel

Vacatures bij NicO-Optiek

Staat hieronder een vacature die jou aanspreekt? Laat het ons weten; stuur jouw cv en motivatiebrief en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie? Dat mag altijd!

Denk jij dat je een goede aanvulling bent voor ons team? Dan horen we graag van je! Vertel ons wat je voor ons en onze klanten kunt betekenen en stuur met deze persoonlijke motivatiebrief ook meteen jouw cv mee. Als we een mogelijkheid zien, dan nemen we contact met je op.