NicO-Optiek - Brillen - Le Parc

Uw nieuwe bril bij NicO-Optiek, opticien in Aalsmeer

U bent op zoek naar een nieuwe bril? Dan gaat u naar NicO-Optiek in Aalsmeer. De opticien waar u met veel geduld en persoonlijke aandacht wordt geholpen. Met een ruime collectie van mooie merken en verschillende soorten brillen, vindt u bij ons altijd de bril die het beste bij u past. Kom langs en maak een afspraak zodat we u persoonlijk kunnen helpen om uw nieuwe bril uit te zoeken en aan te meten.

Trendy tot klassiek; monturen van verschillende merken

Of u nu een trendy nieuwe bril wenst of de voorkeur geeft aan een klassiek montuur, uw nieuwe bril vindt u bij NicO-Optiek. Onze collectie is heel breed met monturen van verschillende merken, van verschillende materialen en in elke prijsklasse. Ook wisselt onze collectie regelmatig zodat u altijd kunt kiezen uit de nieuwste modellen. Loop dus eens bij ons binnen en ontdek onze nieuwste collectie brillen.

Bril voor veraf, dichtbij, multifocaal, voor het werk of achter de computer?

Wat voor bril u ook nodig heeft, wij hebben er de bril voor. Zoals:
• Enkelvoudige brillen voor veraf of dichtbij
• Multifocale brillen die geschikt zijn voor alle afstanden
• Computerbrillen voor werken achter een computerscherm en om dichtbij te kunnen lezen
• Werkbrillen op sterkte, met extra stevige monturen en zo nodig beschermingskapjes tegen het stof
• Kant-en-klare leesbrillen in verschillende sterktes en van hoge kwaliteit
• Blauwlicht brillen in verschillende sterktes (ofwel ‘blue block bril’) die helpen tegen vermoeidheid door het blauwe licht van beeldschermen

NicO-Optiek - Bril aanmeten - Medium

Gratis oogmeting

Als u bij ons een bril aanschaft, is de oogmeting kosteloos. Dit kan het beste in de ochtend omdat dat het beste resultaat geeft. Oogmetingen zijn altijd op afspraak zodat onze opticien alle tijd en aandacht voor u heeft.

Glasadvies

Wij geven u het beste glasadvies. Ook daarvoor kunt u bij een van onze opticiens terecht. Die adviseert u welke glazen u nodig heeft op basis van de oogmeting, uw persoonlijke voorkeur en natuurlijk passend bij uw budget. Bel ons of kom langs om een afspraak te maken voor een oogmeting of glasadvies in onze winkel aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer.

Nieuwe bril besteld?
Zo werkt het!

Zodra u een nieuwe bril heeft besteld, gaan wij voor u aan de slag. De glazen komen meestal tussen 5 tot 14 werkdagen binnen waarna we ze passend maken voor uw bril en de bril zelf in orde maken. 1 tot 2 weken na uw afspraak is de bril meestal klaar. Sommige brillen hebben meer aandacht nodig, in dat geval kan het wat langer duren. We bellen u of sturen een WhatsApp bericht als de bril klaarligt. U kunt deze komen ophalen wanneer het u schikt, hiervoor is geen afspraak nodig.

Afspraak? Ja graag!

Onze opticien en audicien werken op afspraak zodat ze voor elke klant voldoende tijd hebben. Maar u bent altijd welkom om langs te komen. Als het kan helpen we u direct en anders maken we een afspraak.

 Afspraak nodigZonder afspraak
Montuur uitzoeken 
Bestelde bril ophalen 
Bril kapot √ *
Oogonderzoek voor rijbewijsverlenging 
Oogdrukmeting 
Oogmeting 
Glasadvies 
Schoonmaken van bril 
Afstellen bril 

* Reparatie kan niet altijd meteen, afhankelijk van het defect

Afspraak? Ja graag!

Onze opticien en audicien werken op afspraak zodat ze voor elke klant voldoende tijd hebben. Maar u bent altijd welkom om langs te komen. Als het kan helpen we u direct en anders maken we een afspraak.

Op afspraak

 • Oogonderzoek voor rijbewijsverlenging
 • Oogmeting
 • Glasadvies
 • Lenzeninstructie
 • Aanmeten gehoorbescherming (zwemdoppen, slaapdoppen, andere oordoppen)

Zonder afspraak

 • Montuur uitzoeken
 • Bestelde bril ophalen
 • Kapotte bril
  * Reparatie kan niet altijd meteen, afhankelijk van het defect
 • Oogdrukmeting
 • Schoonmaken van bril
 • Afstellen bril
NicO-Optiek Aalsmeer - Opticien - Audicien

Een bril nodig? Bij NicO-Optiek staan we voor u klaar!

Heeft u een nieuwe bril nodig? Dan helpen we u bij NicO-Optiek graag. Persoonlijk, deskundig, met eerlijk advies en alle aandacht. Kom langs en maak een afspraak. Ons NUVO-gecertificeerde team staat voor u klaar en zorgt altijd voor een passende oplossing voor iedereen.

Veelgestelde vragen over brillen

Veel vragen over brillen beantwoorden we al hier op de site. Vindt u daar niet uw antwoord? Kom dan langs in onze winkel, we helpen u graag verder.

populaire merken brillen

Black Fin
Brett
Calvin Klein
Dolce & Gabana
Dutz Eyewear
Götti
Humprey’s
Le Parc
Liu Jo
Marc O'Polo
Nike
Porsche Design
Ray Ban
Reflect
Röst
Silhouette
Tavat
The Black Label
Titanflex
Visionario